tisdag 15 februari 2011

Varför slutar han inte........

Det är helt klart nåt skumt med Lillskits kastrering, nu har den lille fjanten gått o blitt kär, innan försökte han ju tappert skaffa sig en lillebror med sin kära moder, nu försöker han men styvmodern, den gamla halvblodsdamen Paarla.
Tog in henne idag som vi gör varje dag de bor inte i samma stall, när hennes yviga svans försvann bakom granarna fullständigt brast  det för Lillskit, han tog trådarna på staketet, ålade sig under som en när man hoppa twist i ungdommen och sen bar det iväg.
Paarla blev orolig när lillskit virra runder i herrarnas, o den ömma modern  lubba på så gott hon kunde inne i sin hage, och sen börjar de 3 ystra gentlemännen inne i stallet o yla som idioter.
Denna ponnymamma fick fart på kroppen och börja ge mig iväg mot öppningen så han inte kom helt lös, utrustat med en 1,5 meters piska vrålandes som en havande orangotang lyckade jag hålla honom där inne utan att han spränge fler staket, fick fatt i värstingen och kunde ännu en gång pusta ut att vi hade överlevt .
-Lugn mamma , sa C, han e bara en bebis!!!!
_ Ja och jag är för gammal för bebisar, och hur ska det bli, sa jag .ni blir ju bara värre för var dag som går och hur fan ska han bli om han blir värre??????

Den nya förmågan Brasse lastades in i stormen och så bar det iväg på hans första dressyrpass med C.
Det gick väldigt bra, C var nöjd o det e inte ofta den ungen e nöjd, På lördag tävlar de 1;a gången i hoppning tillsammans. e rädd för att det blir lite benövingar som vanligt, men vi håller tummarna
Ponnymamman kör en regndans när Alex hoppar högt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar